LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ ŽÁKŮ

01.08.2011 20:14

Dnešním dnem začalo první letní soustředění pořádané pro naši žákovskou kategorii.

 

Den 1.
Všichni jsme se sešli podle plánu a po úvodních slovech a poučení jsme mohli začít se samotným tréninkem. Protože se jednalo o první den, hráči trénovali základní herní dovednosti. To se samozřejmě týkalo i brankařů, kterým se věnoval druhý trenér soustředění, Vojtěch Svatoš (brankař A týmu). Nechyběla i první hra tohoto týdne. Poté jsme se přesunuli na oběd do jídelny na OÚ. Žáci se na obědě potkali i s panem Halou, díky kterému byla velmi dobře zajištěna spousta potřebných věcí k tomu, aby soustředění mohlo probíhat. Po vydatném obědě (nejen za oběd musíme jídelnu pochválit) jsme strávili odpolední klid u záznamu florbalového utkání z MS 2009. Druhou část pondělního dne jsme zakončili hrou. Poté jsme se rozešli a zítra nás čeká další den.

 

Jídelníček na celý týden:

https://www.bozice.cz/wp-content/uploads/2010/12/J%C3%ADdeln%C3%AD%C4%8Dek-net2.pdf

 

Den 2.

 

Po včerejším náročném dnu, jsme přichystali program, který hráčům zatížil jiné části těla. Ráno jsme se opět ve stanovený čas sešli. Tentokrát jsme se rozběhali a rozcvičili venku. Do dopoledního programu se zapojil a své zkušenosti žákům předal Ondřej Dokulil (obránce A týmu). Opět jsme se výborně najedli a odpolední klid jsme tentokrát strávili u finálového zápasu MS 2009. Odpolední program se skládal z fotbálku na uvolnění (na hřišti za školou) a vypilovávání florbalové techniky. Žáci si mohli vyzkoušet i základní freestylové triky. Den byl zakončen hrou a úklidem tělocvičny.  

 

 

Den 3
Po jednodenní odmlce způsobené přespáním v tělocvičně jsou zde opět zprávy z letního soustředění.
Ve středu jsme se po obědě rozešli domů, protože středa byla ve znamení opékání a přespání v tělocvičně. Žáci si tedy jeli pro špekáčky a věci na přespání. Poté jsme se sešli k večernímu tréninku, který měl za úkol zvýšit fyzickou zdatnost hráčů. Nechyběla ani hra, po které jsme se vydali na očekávané opékání. Až se všichni najedli, zahráli fotbálek, dovyprávěli vtipy, přesunuli jsme se lesem zpět do tělocvičny, kde jsme postupně usínali.

 

Den 4


Probudili jsme se do nového dne a šli na snídani. Nechyběla ani potřebná ranní hygiena. Poté byl na programu další trénink, po kterém jsme se vydali na poslední výborný oběd. Odpolední klid jsme strávili sledováním seriálů a osprchováním. Díky teplé vodě, která uvolnila svalstvo, jsme odpoledne mohli znovu naplno trénovat. Den byl uzavřen delší hrou a instrukcemi na zítřejší turnaj v Miroslavi.

 

 

Den 5

Pátý den soustředění jsme se vydali na přátelský turnaj do Miroslavi. Sešli jsme se dříve než obvykle, protože jsme museli stihnout autobus v 6:35. Chvíli jsme počkali v Břežanech, kde jsme si zahráli fotbálek. V Miroslavi jsme před turnajem měli také pár chvil, které jsme zaplnili na dopravním hřišti nedaleko sokolovny. Poté jsme se rozdělili do dvou týmů a zahráli proti týmům ze soustředění v Miroslavi. Vyzkoušeli jsme, co jsme trénovali, a využili nových znalostí. Oba naše týmy v turnaji zvítězily. Po společném obědě měli žáci rozchod. Po návratu do Božic hráči odběhali tresty, které během dne z různých důvodů nasbírali. Tento den jsme zakončili nájezdy.

Den 6.

Sobota 6. srpna byla posledním dnem tohoto soustředění. Začátek byl jako každý den spojen s rozcvičkou a rozběháním. Na zbytek dopoledne byla připravena hra proložená měřenými disciplínami, které byly zaznamenány a uschovány, abychom mohli v další sezoně zjistit, jestli došlo k zlepšení.  Zhodnotili jsme celý týden, předali dárky a rozešli se domů.

Všem, kteří svojí pomocí soustředění umožnili, velice děkujeme. Při další florbalové akci zase na viděnou!

 

Článek, všechny fotografie a video později.

                                                                                                                             Fojtík, Svatoš

 

 

 

 

 FOTO  den 5.

 

 

 FOTO     den 3.

 

 

 

FOTO     den 4.

 

 

 

                                                  

 

                                                  Miroslav Fojtík, Vojtěch Svatoš

 



 FOTO        den 2.

 

 

 

 

                                                                                              

 

                                                                                             

 

FOTO  den 1.

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Nejlepší metodou,

jak zvítězit,

je přestat počítat body.

 

                   M. Espinosová - Murphyová

 

 

 

Sponzoři

 

 

              Obec Božice