Další zápasy Božic v lize

03.10.2010 18:31

                 

Dnes 3. 10. 2010 se v hale Manhattan opět konaly zápasy prestižní soutěže ZAFL.

 

Na utkání dorazil božický tým v této sestavě:

G – Veselý, Široký; O – Dokulil, Kutlák, Vítek, Novák;  U - Fiala, Fojtík, Procházka P., Procházka V., Šperka, Horák

 

Na první duel nastoupili naši borci proti týmu Mongolští Pastevci. Na toto utkání dorazili jen tak tak, aby se převlékli a hned na plac. Bohužel toto utkání pro ně nezačalo příliš pěkně. Než se pořádně rozkoukali, tak jim Pastevci nasázeli tři branky (0:3). Avšak naši borci zabrali a do konce první půle vyrovnali na 3:3. Druhá polovina taktéž nedopadla pro borce z božického kádru dobře. Opět nám soupeř unikl, když přidal dvě branky (3:5), avšak naši dokázali opět vyrovnat. Závěru utkání náš tým už ale nestačil, a bohužel prohrál konečným výsledkem 5:8.

 

Ve druhém utkání se naši střetli s týmem Guanyadors. Toto utkání bylo velice vyrovnané. Vyznamenal se zde mladý Tomáš Široký, který velice dobře zachytal svůj první ligový zápas za tým Božic. Našemu týmu se podařilo dát první branku zápasu v 9 minutě a to zásluhou  božického „Chucka Norrise“ Miroslava Fojtíka. Tento stav zápasu vydržel až do konce prvního poločasu. Bohužel ve druhé půli soupeř vyrovnal a po chvíli se mu podařilo dát další branku střelou umístěnou do šibenice.  Náš tým však odpověděl brankou Filipa Šperky. Našim borcům se už nepodařilo dále skórovat. Naopak soupeř se dokázal prosadit hned dvakrát. Tím byl zápas rozhodnut za konečného stavu 4:2 pro Guanyadors.

 

Tyto dva zápasy ukázali našemu týmu chyby, na které se na tréninku zaměří. Musím poukázat, že při utkáních nechyběla snaha, bojovnost a spolupráce, ale bohužel chybělo jen to štěstíčko.

Krátké komentáře ke všem zápasům, bodování hráčů a průběžné pořadí týmů
naleznete na https://zafl.webnode.cz. Fotografie opět ve Fotogalerii. Video bohužel není.

 

                                                                                                            Kvartas

Diskuze

Datum: 03.10.2010

Vložil: prochi

Titulek: odjezd

jo mas pravdu miro kdo priste nebude ve stanoveny cas na miste tak se na neho cekat nebude kazdy ma nohy aby za tu skolu mohl dojit v cas.pak kdyz ze satny jdu hrat tak to je fakt k hovnu

Datum: 03.10.2010

Vložil: tomas

Titulek: .........

suprovej clanek ondro super...

Datum: 05.10.2010

Vložil: Kvartas

Titulek: Re: .........

thx :)

Datum: 03.10.2010

Vložil: mira

Titulek: _

Ondro, díky za článek. Do příště bude hodně přínosné posunout odjezd z Božic na dříve. V sobotu by bylo dobré domluvit se na přidání tréninku před hracím dnem. Škoda také, že nás dnes nebyl nějaký závratný počet. Ale nakonec jsme se s tím v rámci možností poprali. Chválu si opět zaslouží naši brankáři. Lukáš Fiala dnes také vstřelil svůj první gól za Fbc Božice.

Snad dnešní zápasy společně rozebereme na tréninku a dokážeme se z nich ponaučit.

Datum: 03.10.2010

Vložil: Kvartas

Titulek: Re: _

:))

Datum: 03.10.2010

Vložil: Kvartas

Titulek: heh

:))

Vyhledávání

Nejlepší metodou,

jak zvítězit,

je přestat počítat body.

 

                   M. Espinosová - Murphyová

 

 

 

Sponzoři

 

 

              Obec Božice