ZAFL 2011/2012 a Opengame

13.03.2011 00:15

Jak jsme se domluvili, v sobotu 12. 3. se uzavřela soupiska A-týmu:

G- Veselý, Široký, Svatoš
O- Dokulil, Fiala, Kutlák, Novák, Sedlák
U- Fojtík, Maruštík, Zedníček

 

Hledáme tedy zkušené útočníky do nově vzniklého A-týmu!

 

B-tým
Procházka P.

 

Soupiska na Opengame

G- Veselý, Široký, Svatoš
O- Dokulil, Sedlák, Šulan, Fiala

U- Fojtík, Zedníček

       

 

V tomto počtu se turnaje nezúčastníme. Pokud se do konce týdne nedoplní soupiska hráči z jiných týmů, bude tento turnaj i letos bez naší účasti.

 

 

 

 

Diskuze

Datum: 20.03.2011

Vložil: Stanley

Titulek: Re: dluhy a běžný účet

Ahoj,
nevím jak v tom máte nebo spíš nemáte pořádek, ale to kilo už mi připomínal Broňa na začátku měsíce, a domluvili jsme se že to dám mirovi a to jsem mu i dal.

Datum: 21.03.2011

Vložil: mira

Titulek: Re: Re: dluhy a běžný účet

Ta stovka, kterou ti připomínal Broněk, byla za neplnění povinností webmastera. To máš už zaplacené. Tato stovka je za něco jiného. Sice to má poznamenáno Honza, ale stačila minutka, abych našel, že jsi nereagoval na trénink 5. 2. - (Výše se to řeší i s Peťou.) Za to je 50 Kč. Honza to určitě doplní.

Datum: 21.03.2011

Vložil: Stanley

Titulek: Re: Re: Re: dluhy a běžný účet

Ano 5.2. jsem opravdu nereagoval, to proto, že jsme se omlouval přímo tobě v Brně ten víkend jsem tu zustaval do soboty. A to když jsi mi říkal jak to mám dat na net, tak jsem ti říkal, že tento termín nemohu. To si pamatuji protoze jsem to tam na net dal tehdy blbe a pak jsi to musel opravovat...krom toho to byl trenink nepoviny. Navíc jsem na posledním zaflu na kterem jsem byl to bylo 6.2 dorovnaval co jsem dluzil, takže i kdyby to bylo za tohle, měl bych to mít zaplaceno. Proto by mne zajímalo za co to tam je...snad mi sem pak Honza doplní o co jde, nerad bych byl něco dlužen, ale dle mne jsem již vše včetně pokut dorovnal.

Datum: 22.03.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Re: Re: Re: dluhy a běžný účet

Ahoj Stando. Dluhy jsou za trenal 5.2. a 12.2. - oba bez omluvy, tedy za 2x50,-.

Trenal 5.2. mam v záznamech bez omluvy. Pokud ses omlouval Mirovi mimo net nevim, ale předpokládal bych, že pokud jsi ten trenál dával na net tak se rovnou omluvíš. Pokud ti to Mira uzná pak je dluh o 20,- míň.

Co se ZAFLu 6.2. týče napiš komu jsi dluhy platil. Na tomto turnaji jsem nebyl já (a platil pokutu). Na posledním ZAFLu 20.2 jsi se omlouval. Honza

Vyhledávání

Nejlepší metodou,

jak zvítězit,

je přestat počítat body.

 

                   M. Espinosová - Murphyová

 

 

 

Sponzoři

 

 

              Obec Božice